Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΕΚΕ στην πράξη

Α+ | A-
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΤOΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σερβία
2016
40 χρόνια – Χτίζουμε δεσμούς

Η συνεχής ετοιμότητα για συνεργασία με την τοπική κοινότητα και η δημιουργία ισχυρού ομαδικού πνεύματος μεταξύ των εργαζομένων μας αποτελούν τους κύριους σκοπούς της εκδήλωσης «Αθλητικές Ημέρες» του Tιτάνα στη Σερβία, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με την ευκαιρία της επετείου ίδρυσης του εργοστασίου. Το 2016, η επέτειος αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς σημάδεψε το 40ό έτος της επιτυχημένης επιχειρηματικής πορείας της εταιρίας μας.

Οι «Αθλητικές Ημέρες» ξεκινούν με έναν αγώνα δρόμου που συγκεντρώνει περίπου 80 άτομα και διοργανώνεται από τον Ορειβατικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Subjel», μακροχρόνιο συνεργάτη του εργοστασίου, ο οποίος δεσμεύεται για την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Ακολουθεί ένας διαγωνισμός πέντε ημερών που περιλαμβάνει έξι διαφορετικά αθλήματα: ποδόσφαιρο, βόλεϊ, σκάκι, πινγκ-πονγκ, βελάκια και τοξοβολία. Ο αριθμός των συμμετεχόντων υπερβαίνει συνήθως τα εκατό άτομα, όμως οι αγώνες χαρακτηρίζονται από την ιδέα του ευ αγωνίζεσθαι κι από πολύ κέφι, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και υπενθυμίζοντας τη σπουδαιότητα του ομαδικού πνεύματος.

Η γιορτή αυτή ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία για την εταιρία να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους και να αναγνωρίσει την πίστη και τη δέσμευσή τους σε αυτήν, μέσω της απονομής επετειακών βραβείων. Για πρώτη φορά φέτος, αντί βραβείων για τις καλύτερες προτάσεις στον τομέα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων, βραβεύτηκαν οι τρεις καλύτερες προτάσεις τους προγράμματος «Πρόοδος», ενθαρρύνοντας έτσι τους εργαζομένους μας να συμπράττουν στη συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος.

Τα αποτελέσματα με την ευκαιρία της 40ης επετείου της εταιρίας χαρακτηρίζονται από επιτυχημένη εργασιακή εμπειρία, παράδοση και επιχειρηματική τεχνογνωσία δεκαετιών. Αυτές οι πρακτικές έχουν αναπτυχθεί μαζί με την τοπική κοινότητα και τους επιχειρηματικούς εταίρους μας, και υποστηρίζονται την αφοσίωση των σημερινών και πρώην εργαζομένων μας και βασίζονται σε μια καλή συνεργασία με τους εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας.Απολογισμός 2018

Βιώσιμη Ανάπτυξη

   Η φυσική μας πορεία


Περιβαλλοντικές αποδόσεις εργοστασίων ΤΙΤΑΝ

WBCSD/CSI