Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ηρώ Αθανασίου

Α+ | A-

MΕΛΟΣ

ΗΡΩ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Γεννήθηκε το 1960

Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. από 17.6.2016 (1η θητεία)

Υπήρξε Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Unilever στην Ελλάδα και την Κύπρο από τον Δεκέμβριο του 2013 έως τον Δεκέμβριο του 2017 - η πρώτη γυναίκα στο τιμόνι της Unilever από την ίδρυσή της, μετά από μια επιτυχημένη σταδιοδρομία 28 χρόνων στην εταιρία, σε διάφορους τομείς στο Μarketing, τις Πωλήσεις και τις Εξαγωγές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Είναι επίσης ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς, μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Τροφίμων (ΣΕΕΤ), μέλος του Δ.Σ. του Ελληνο-Ολλανδικού Συνδέσμου (ΗΕDA), μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και ενεργό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μarketing (EIM), του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Manager και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ), του Τομέα Ηγεσίας (ΤΗΓΕ) και της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

Κατέχει ΒΑ στο Marketing και Management από το Deree College και MSc στις Διεθνείς Σχέσεις και στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το London School of Economics and Political Sciences.

 

< επιστροφή

Απολογισμός 2016