Νέα και Δελτία Τύπου

18/12/2000

Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ και Αειφόρος Ανάπτυξη

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βράβευσε για μια ακόμη φορά την Α.Ε. Τσιμέντων Τιτάν για τη συστηματική και συνεπή περιβαλλοντική πολιτική της και συγκεκριμένα για το σύστημα διαχείρισης της Αειφόρου Ανάπτυξης.

Το βραβείο απένειμε ο Γενικός Διευθυντής της 11ης Γενικής Διεύθυνσης κ. J. F. Verstrynge κατά τη διάρκεια της τελετής που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, στις 5 Δεκεμβρίου 2000. Τα Ευρωπαϊκά Περιβαλλοντικά Βραβεία σχεδιάστηκαν για να αναγνωρίσουν και να προβάλλουν τις ιδιαίτερες επιδόσεις των επιχειρήσεων που υπηρετούν με συνέπεια την έννοια της αειφόρου ανάπτυξης, καθιστώντας τις έτσι παράδειγμα προς μίμηση. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ευγενής άμιλλα μεταξύ των επιχειρηματικών κλάδων της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία επιτρέπει την επίτευξη οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης χωρίς πρόκληση μόνιμων βλαβών στο περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους.

Η νέα αυτή βράβευση της Α.Ε. Τσιμέντων Τιτάν, εκτός από την αναγνώριση του πολύχρονου έργου της, αποτελεί και επιπρόσθετη δέσμευση και υποχρέωση για συνέχιση της προσπάθειας.

Επιστροφή
Αλλαγή Ανάκληση Συγκατάθεσης Cookies