10 Λόγοι να Εργαστείτε μαζί μας

 • Κάνουμε τη διαφορά

  Στον Όμιλο ΤΙΤΑΝ, νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους. Για την ακρίβεια, πάντα νοιαζόμασταν. Γι’ αυτό, η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις δραστηριότητές μας αποτελεί προτεραιότητα. Είτε προσφέροντας ελκυστικές συνθήκες εργασίας και ίσες ευκαιρίες, είτε αναπτύσσοντας πρωτοποριακές πολιτικές βιώσιμης ανάπτυξης, στοχεύουμε στο  να βελτιώνουμε τη ζωή των ανθρώπων γύρω μας, με όποιο τρόπο μπορούμε.

 • Είμαστε οι εργαζόμενοι μας

  Είμαστε μία ομάδα αφοσιωμένων, ικανών και δημιουργικών συνεργατών με κοινό στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη. Ό,τι έχουμε πετύχει ως ΤΙΤΑΝ μέχρι σήμερα οφείλεται στο ομαδικό πνεύμα και την ενέργεια που ο καθένας μας προσφέρει καθημερινά.

 • Κάπως... σαν οικογένεια

  Οι νεοεισερχόμενοι εργαζόμενοι βρίσκουν κοντά μας ένα άνετο και οικείο εργασιακό περιβάλλον. Εκτιμούμε τις μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τις κοινές αξίες. Και μια που το αναφέραμε…

 • Πρώτα η ασφάλεια

  Αξιολογούμε συνεχώς τις επιδόσεις μας σε θέματα ασφάλειας και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε με στοχευμένες δράσεις.

 • Προσδιοριζόμαστε από τις αξίες μας

  Αυτό που μας ενώνει είναι ένα κοινό σύνολο αξιών. Όταν προσλαμβάνουμε νέους ανθρώπους, δεν ψάχνουμε μόνο για εμπειρία και ικανότητες. Αναζητάμε ακεραιότητα και αυθεντικότητα, ανθρώπους που εφαρμόζουν στην πράξη αυτά που πρεσβεύουν.

 • Μαθαίνουμε συνεχώς

  Αυτό που μας κάνει ένα δυναμικό οργανισμό που κοιτάζει συνεχώς μπροστά είναι το πάθος μας για εξέλιξη και συνεχή βελτίωση. Το να δουλεύει κανείς μαζί μας μεταφράζεται σε πρακτική εκπαίδευση και ευκαιρίες μάθησης, ώστε να αναπτύσσουμε συνεχώς τις ικανότητες μας.

 • Η καλή δουλειά μετράει

  Εδώ η καλή δουλειά αναγνωρίζεται. Η εργασία μας στον Τιτάνα είναι γεμάτη ευκαιρίες να κάνουμε τη διαφορά, μέσα από την απόδοση και τη συμπεριφορά μας.   

 • Εξελίσσοντας την κουλτούρα μας

  Εμπνέουμε ο ένας τον άλλον. Λειτουργούμε ομαδικά. Φέρνουμε αποτελέσματα. Βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα. Όλα αυτά εμπεριέχονται στο ήθος που μας χαρακτηρίζει. Είναι οι συμπεριφορές που επιλέγουμε για να εξελίσσουμε την κουλτούρα μας με τρόπο που μας επιτρέπει να αναπτυσσόμαστε και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας μαζί.

 • Με διεθνή παρουσία

  Είμαστε όντως διεθνείς. Έχουμε εργοστάσια τσιμέντου σε δέκα χώρες, σε πέντε ηπείρους, κι επιπλέον συνεργασίες σε πολλές άλλες χώρες. Αυτό καθιστά την εργασία μας πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε και να επικοινωνούμε με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, από διάφορες «γωνιές» του κόσμου.

 • Συνεργαζόμαστε

  Πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά μόνο ενώνοντας τις δυνάμεις μας. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια εταιρία που βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με πανεπιστήμια, επιχειρήσεις και ΜΚΟ, τότε ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι ιδανικός για εσένα.

Αλλαγή Ανάκληση Συγκατάθεσης Cookies