Υγεία και Ασφάλεια

ΥΑΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων μας αποτελεί για εμάς ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ, λοιπόν, να μην μοιραστούμε την εμπειρία και τεχνογνωσία μας και με τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Γι’ αυτό και αναπτύσσουμε διαρκώς προγράμματα, δράσεις, πρωτοβουλίες και σεμινάρια με θέμα την Υγεία και Ασφάλεια που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους.

BEST

Η πιο... best κατάρτιση σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, για φοιτητές BEST

Η BEST (Board of European Students of Technology), αποτελεί την οργάνωση φοιτητών τεχνολογικών σπουδών σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και πολυτεχνεία, που αριθμεί περισσότερα από 3.300 μέλη σε 33 χώρες.

Όταν, το 2012, ξεκίνησε η συνεργασία μας με τις ομάδες BESΤ, διακρίναμε μία μοναδική ευκαιρία: να δημιουργήσουμε και να κτίσουμε, για τους φοιτητές, μία σειρά σεμιναρίων σχετικά με τα θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ασφάλεια στο Σπίτι» Ένα δίχτυ Προστασίας για τα Παιδιά μας!

Τα στοιχεία είναι αμείλικτα: στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, περίπου 500.000 παιδιά τραυματίζονται κάθε χρόνο. Πολλά ατυχήματα και δυστυχήματα συμβαίνουν επειδή, σε οικείους χώρους, είναι πολύ εύκολο να αποσπαστεί η προσοχή και να μειωθεί η εγρήγορση των παιδιών. Παράλληλα, και οι γονείς δεν είναι πάντα ανάλογα ευαισθητοποιημένοι ώστε να έχουν την κατάλληλη συμπεριφορά. Και τα δύο θα μπορούσαν να αποφευχθούν με τη σωστή εκπαίδευση και τη λήψη μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προληπτική ιατρική για μικρούς και μεγάλους

Ο ΤΙΤΑΝ αναλαμβάνει συνεχώς πρωτοβουλίες για την προαγωγή της καλής υγείας και ευζωίας στις τοπικές κοινότητες όπου δραστηριοποιείται.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αλλαγή Ανάκληση Συγκατάθεσης Cookies