ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η ιστορία του Τιτάνα ξεκινά το 1902, με τη λειτουργία του πρώτου εργοστασίου τσιμέντου στην Ελευσίνα. Από τότε έως σήμερα ο ΤΙΤΑΝ έχει αναπτυχθεί σε έναν διεθνή παραγωγό τσιμέντου και δομικών υλικών με καθετοποιημένη δραστηριότητα. Στην Ελλάδα διαθέτουμε 3 εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου, μονάδα άλεσης κλίνκερ και μονάδα παραγωγής ξηρών κονιαμάτων, 4 σταθμούς διανομής, 25 λατομεία και 28 μονάδες ετοίμου σκυροδέματος.

Από την ίδρυση του ΤΙΤΑΝ συνδέσαμε την πορεία μας με την ιστορία της Ελλάδας. Συμμετείχαμε παραγωγικά στην ανοικοδόμησή της και είμαστε πάντα παρόντες στην κατασκευή μεγάλων έργων και στη δημιουργία  μεγάλων εθνικών υποδομών. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα δίνουμε σχήμα στα όνειρα χιλιάδων Ελλήνων, με εξαιρετικής ποιότητας, καινοτόμα, αξιόπιστα και προσιτά προϊόντα, που αντέχουν στο χρόνο και θεμελιώνουν με ασφάλεια το μέλλον μας.

Εξελισσόμαστε διαρκώς, αξιοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία και διευρύνοντας τους ορίζοντές μας στις πλέον απαιτητικές διεθνείς αγορές, χωρίς όμως να παρεκκλίνουμε από τις αξίες και τη στρατηγική μας.

 

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλλαγή Ανάκληση Συγκατάθεσης Cookies