Νέα και Δελτία Τύπου

30/05/2005

Εγκαίνια των νέων, υπερσύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων της Π.Υ. Ελευσίνας

Στις 30 Μαΐου 2005 πραγματοποιήθηκαν στην Ελευσίνα, τα εγκαίνια των νέων, υπερσύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας.

Στο χαιρετισμό του, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος κ. Χ. Σμέτης, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του έργου και ιδιαίτερα την Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, η οποία δώρισε το οικόπεδο και χρηματοδότησε με ένα σημαντικό ποσό την ανέγερση του κτιρίου.

Συγκεκριμένα, η Εταιρία είχε δεσμευθεί να συνδράμει στην ανέγερση του νέου κτιρίου μετά τον καταστροφικό σεισμό του 1999 που κατέστρεψε το παλαιό κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στην τελετή, εκτός από τον Πρόεδρο της Τιτάν κ. Α. Κανελλόπουλο, το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δ. Παπαλεξόπουλο, μέλη του Δ.Σ. και στελέχη της Εταιρίας, παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Λ. Ευαγγελίδης, οι Βουλευτές κ. Α. Σταύρου και κ. Α. Μπούρας, ο Νομάρχης Δυτικής Αττικής κ. Α. Αρκουδάρης, ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γ. Αμπατζόγλου, η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και εκπρόσωποι τοπικών στρατιωτικών και πολιτικών αρχών και φορέων.

Οι νέες αυτές εγκαταστάσεις στοχεύουν στην περαιτέρω βελτίωση της υψηλής αποτελεσματικότητας του Πυροσβεστικού Σώματος και στην καλύτερη προστασία και εξυπηρέτηση των πολιτών της Δυτικής Αττικής.

Επιστροφή
Αλλαγή Ανάκληση Συγκατάθεσης Cookies