Νέα και Δελτία Τύπου

19/11/2021

Χ.Α.Ν.Θ. και ΤΙΤΑΝ κοντά στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η παράδοση του ποσού των 3.000€ που συγκεντρώθηκε, χάρη στη θερμή συμμετοχή του κόσμου, για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη κοινή δράση που υλοποίησε η Χ.Α.Ν.Θ. και ο ΤΙΤΑΝ, «ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΛΑΘΙΑ» στο πλαίσιο του προγράμματος «ΜΕΤΡΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ – ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ» για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της Χ.Α.Ν.Θ.

Ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού, κ. Λουκάς Ίσαρης, υποδέχτηκε και ενημέρωσε την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. και του Τιτάνα που επισκέφθηκε το Χωριό για  τη λειτουργία του ενώ μοιράστηκε μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητα των παιδιών που φιλοξενούνται στο Χωριό αλλά και του προσωπικού που υποστηρίζει το έργο του.

Από την πλευρά της Χ.Α.Ν.Θ. συμμετείχε η κα Γιούλη Βροχίδου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Θάνος Μπέγκας, Υπεύθυνος Διοικητικής Υποστήριξης και Ανάπτυξηςκαι η κα Αρίστη Τζώνη, Διευθύντρια Τομέα Δράσης & Κοινωνικής Προσφοράς, ενώ τον Τιτάνα εκπροσώπησαν ο κ. Κώστας Νικολάου, Διευθυντής Εργοστασίου Ευκαρπίας και η κα Ζωή Κολοβού, Κοινωνική Λειτουργός του Εργοστασίου.

Μέσα από την ενέργεια «ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΛΑΘΙΑ», μικροί και μεγάλοι  είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο μπάσκετ ενώ κάθε καλάθι τους μετρούσε στη συνεισφορά της Χ.Α.Ν.Θ. και του ΤΙΤΑΝ για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο  καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το ποσό των 3.000€, αποδεικνύοντας ότι ένα παιδικό χαμόγελο ΜΕΤΡΑΕΙ.

Οι κοινές δράσεις Χ.Α.Ν.Θ.-ΤΙΤΑΝ στα πλαίσιο του προγράμματος «ΜΕΤΡΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ – ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ» για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον συνεχίζονται με δενδροφυτεύσεις στα Παραρτήματα της Χ.Α.Ν.Θ. σε Καλαμαριά και Ασβεστοχώρι.

Δείτε περισσότερα: https://ymca.gr/dendrofytefsis-sta-parartimata-tis-ch-a-n-th-se-kalamaria-ke-asvestochori/

#Metramepraxeis

                  

 

Επιστροφή
Αλλαγή Ανάκληση Συγκατάθεσης Cookies