Νέα και Δελτία Τύπου

20/04/2022

Ο ΤΙΤΑΝ συμβάλλει με δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού στην απαραίτητη αναβάθμιση της Δομής Προσφύγων στην Ελευσίνα τη φιλοξενία Ουκρανών προσφύγων

Στην ανάγκη για άμεση προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού με στόχο την αναβάθμιση της Δομής Προσφύγων στην Ελευσίνα για τη φιλοξενία Ουκρανών προσφύγων ανταποκρίθηκε το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Ελευσίνας, συμβάλλοντας στην προσπάθεια του Δήμου να συνδράμει με κάθε δυνατό μέσο στη φροντίδα ανθρώπων που δοκιμάζονται με το χειρότερο τρόπο.

Την Τρίτη 19 Απριλίου 2022, ο Διευθυντής του εργοστασίου, Ανδρέας Σαμοθράκης και ο Προϊστάμενος Ελέγχου και Ασφαλείας του εργοστασίου, Θανάσης Γκιόκας, παρέδωσαν στην Δομή, παρουσία του Δημάρχου Ελευσίνας κ. Αργύρη Οικονόμου, της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας κα Εύη Άνθη-Γκιόκα και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, κ. Λεωνίδα Παππά, έπιπλα για τον εξοπλισμό των δωματίων, όπως και του κοινόχρηστου χώρου, στον οποίο δημιουργήθηκε επίσης παιδική γωνιά.

Την πρωτοβουλία αυτή ανέλαβαν με ιδιαίτερη χαρά το Εργοστάσιο και οι Εργαζόμενοι ως ένα μικρό δείγμα αλληλεγγύης προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπρεπής καθημερινότητα των φιλοξενούμενων στη Δομή.

Επιστροφή
Αλλαγή Ανάκληση Συγκατάθεσης Cookies