Νέα και Δελτία Τύπου

08/02/2007

Τιμητικές Διακρίσεις για τον ΤΙΤΑΝΑ

  1. Από το Χρηματιστήριο Αθηνών
  2. Από το «Θριάσιο» Νοσοκομείο
1. Στις 28 Σεπτεμβρίου 2006 το Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ) γιόρτασε τη συμπλήρωση 130 ετών από την ίδρυσή του. Στο πλαίσιο του εορτασμού αυτού πραγματοποιήθηκε πανηγυρική εκδήλωση, κατά την οποία βραβεύθηκαν οι παλαιότερες εισηγμένες στο ΧΑ Εταιρίες, καθώς επίσης και οι εισηγμένες Εταιρίες, οι οποίες παρουσιάζουν συνεχώς επί 25 και πλέον χρόνια κερδοφορία και διανέμουν μέρισμα στους μετόχους τους.

Για τον ΤΙΤΑΝΑ η βράβευση ήταν διπλή, αφού συγκαταλέγεται μεταξύ των Εταιριών και των δύο αυτών κατηγοριών:

  • Στην κατηγορία των παλαιότερων εισηγμένων Εταιριών μαζί με τις Τράπεζες Εθνική, Εμπορική, Πειραιώς και την ΑΓΕΤ Ηρακλής. (Ο ΤΙΤΑΝ εισήχθη στο Χρηματιστήριο το 1912).
  • Στην κατηγορία της συνεχούς κερδοφορίας μαζί με τις Εταιρίες Βιοχάλκο, Ελαΐς, ΜΕΤΚΑ, Ξυλεμπορία, την Τράπεζα της Ελλάδος και την Alpha Bank. (Ο ΤΙΤΑΝ έχει να επιδείξει 56 συναπτά χρόνια κερδοφορίας και 54 συναπτά χρόνια διανομής μερίσματος στους μετόχους του).

Τα βραβεία, τα οποία επέδωσαν ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Πρόεδρος του ΧΑ Σπύρος Καπράλος, παρέλαβαν εκ μέρους της Εταιρίας μας ο Πρόεδρος του Ομίλου Ανδρέας Κανελλόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Δημήτρης Παπαλεξόπουλος.

2. Με τη συμπλήρωση 10 ετών λειτουργίας του, το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» οργάνωσε εκδήλωση στις 25 Οκτωβρίου 2006 για να τιμήσει τους μεγάλους δωρητές του και όλους όσους –όπως τόνισε η, τότε, Διοικητής του Μαρία Καρρά –«με οποιοδήποτε τρόπο συνεισέφεραν στην ιδέα, στο όραμα, στο σχεδιασμό, στην υλοποίηση για την ύπαρξη και λειτουργία του Νοσοκομείου».

Μεταξύ των τιμηθέντων ήταν και ο ΤΙΤΑΝ, ο οποίος έχει συμβάλει πολύπλευρα στη δημιουργία του «Θριασίου»:

  • Με την προσφορά του μεγαλύτερου μέρους του οικοπέδου (27 από τα 50 στρέμματα)
  • Με τη δωρεά 1.700 τόννων τσιμέντου για την κατασκευή του Νοσοκομείου
  • Με οικονομική στήριξη του έργου σε διάφορες φάσεις του.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν βουλευτές, εκπρόσωποι των Νομαρχιακών και δημοτικών αρχών και τοπικών φορέων κ.ά.

Την τιμητική πλακέτα επέδωσε στο Νέλλο Κανελλόπουλο, Διευθυντή Εξωτερικών Σχέσεων του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αθανάσιος Γιαννόπουλος.

Επιστροφή
Αλλαγή Ανάκληση Συγκατάθεσης Cookies