Νέα και Δελτία Τύπου

31/05/2006

Σοβαρό δυστύχημα στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Ελευσίνας

Η Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ εκφράζει τη βαθιά της λύπη για το δυστύχημα που σημειώθηκε στις λιμενικές εγκαταστάσεις του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ Ελευσίνας κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών μετασκευής σε μηχάνημα φόρτωσης πλοίων που εκτελούντο από την εργοληπτική εταιρεία ΜΕΣΚΑ και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο εργαζομένων και τον τραυματισμό άλλων πέντε.

Η εταιρεία συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό των αιτίων του δυστυχήματος και τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ώστε να μην επαναληφθεί τέτοιο τραγικό συμβάν.

Η Α.Ε ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ έχει έναν από τους χαμηλότερους δείκτες ατυχημάτων σε σύγκριση με ανάλογες βιομηχανίες, παγκοσμίως. Έχει θεσπίσει ειδικά μέτρα για την πρόληψη ατυχημάτων στους χώρους εργασίας πολύ πριν αυτά γίνουν νόμοι του κράτους. Σε όλα τα εργοστάσιά της λειτουργούν Επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων και οι εργαζόμενοί της εκπαιδεύονται συστηματικά σε θέματα πρόληψης ατυχημάτων.

Κύρια φροντίδα τώρα της εταιρείας είναι να βρίσκεται κοντά στους τραυματίες και στις οικογένειες των θυμάτων και να κάνει ότι είναι δυνατόν για την ανακούφιση και την στήριξή τους.

31.5.2006
19:00μ.μ.

Επιστροφή
Αλλαγή Ανάκληση Συγκατάθεσης Cookies