ΥΑΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προληπτική ιατρική για μικρούς και μεγάλους

Ο ΤΙΤΑΝ αναλαμβάνει συνεχώς πρωτοβουλίες για την προαγωγή της καλής υγείας και ευζωίας στις τοπικές κοινότητες όπου δραστηριοποιείται.

Μία σειρά τέτοιων δράσεων υλοποίησε τα τελευταία δύο χρόνια στην περιοχή των Δερβενοχωρίων, προσφέροντας τη δυνατότητα για ένα ευρύ φάσμα δωρεάν ελέγχων υγείας, που απευθύνονταν σε συγκεκριμένες ομάδες κοινού, όπως παιδιά, γυναίκες και άτομα άνω των 65 ετών.

Το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής αφορούσαν σε ακουομετρικό, οφθαλμολογικό, οδοντιατρικό και καρδιολογικό έλεγχο για παιδιά, μαστογραφικό έλεγχο και διατροφικές συμβουλές για γυναίκες, μέτρηση οστικής πυκνότητας, μέτρηση σακχάρου του αίματος και τέστ μνήμης για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με οργανισμούς υψηλού κύρους, όπως η  Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, οι Γιατροί του Κόσμου – Ελλάδας, το Χαμόγελο του Παιδιού με την Κινητή Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής, ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» και Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ).

Επιστροφή
Αλλαγή Ανάκληση Συγκατάθεσης Cookies