Youth Matters - Πυλώνες

UP TITAN Graduate Trainee Program

Δημιούργησε το μέλλον σου, σήμερα

Το UP TITAN Graduate Trainee Program είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επαγγελματικής υποστήριξης εξέλιξης 12μήνης διάρκειας που έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται από τον ΤΙΤΑΝ. Απευθύνεται σε Χημικούς και Μηχανολόγους Μηχανικούς με εργασιακή εμπειρία έως 2 έτη.

Το UP έχει αναπτυχθεί με τρόπο που να εξυπηρετεί με βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες ενός νέου επαγγελματία στα πρώτα του βήματα. Έτσι, συνδυάζει με απόλυτα ισορροπημένο τρόπο εργασία με on-the-job training προσφέροντας θέσεις πλήρους απασχόλησης στην Ελλάδα και ταυτόχρονη εμπλοκή με πολυποίκιλα projects, αντικείμενα αλλά και απαιτήσεις.

 

Τι προσφέρει το UP TITAN Graduate Trainee Program     

Ως νέος μηχανικός, θα έχεις μια σειρά από επαγγελματικές εμπειρίες και πολλαπλά οφέλη:

 • Πλήρης Απασχόληση: Θα ενταχθείς οργανικά από την πρώτη ημέρα κιόλας σε μια εξαιρετικά δυναμική ομάδα σε καθεστώς πλήρους απασχόλησης.

 • Εύρος & Ενδιαφέρον: Θα εμπλακείς σε ποικίλα και ενδιαφέροντα projects, συνεργαζόμενος διατμηματικά με τις ομάδες των Production, Maintenance, Technical, Environment καθώς και Health & Safety.

 • Cement Master: Θα εμβαθύνεις ουσιαστικά στην παραγωγή τσιμέντου, από το mining έως το grinding και packing, αποκτώντας πρόσβαση τόσο στη μεγάλη εικόνα όσο και στις επιμέρους λειτουργίες και διαδικασίες που ορίζουν το αντικείμενο.

 • Εμπειρία & Εξειδίκευση: Θα κερδίσεις ολιστική πρακτική εμπειρία και transferable skills χρήσιμα σε κάθε εργασιακό περιβάλλον, και θα αναπτύξεις τεχνικές δεξιότητες στον τομέα ειδίκευσης της επιλογής σου.

 • Βάσεις Καριέρας: Θα λάβεις επαγγελματικές συμβουλές ουσίας από έμπειρους leaders, κορυφαίους στο αντικείμενό τους για να ξεκινήσεις δυναμικά την επαγγελματική σου καριέρα.

 

 Τι χρειάζεται για να ξεκλειδώσεις το δικό σου Unlimited Potential

Αναζητούμε δυναμικά άτομα με διαπροσωπικές και ομαδικές ικανότητες που επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στη βιομηχανία τσιμέντου.

Για να συμμετέχεις στο πρόγραμμα, θα πρέπει να διαθέτεις:

 • Πτυχίο Πολυτεχνικής Σχολής Χημικών ή Μηχανολόγων Μηχανικών

 • Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας

 • Περιέργεια, προσαρμοστικότητα και διάθεση για μάθηση

 • Ευελιξία, εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και προσανατολισμός στο αποτελέσματα

 • Δυνατότητα μετακίνησης εντός Ελλάδας

 • Εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άντρες υποψηφίους)

 


Βήματα επιλογής
 

Αν θέλεις να γίνεις και εσύ μέλος της Ομάδας με το Unlimited Potential, ενημερώσου για τα βήματα επιλογής:

Βήμα 1 - Αποστολή Βιογραφικού: Στείλε μας το πιο πρόσφατο βιογραφικό σου καθώς αυτό θα μας επιτρέψει να μάθουμε περισσότερα για εσένα και τις εμπειρίες και κλίσεις σου! Μόνο κάνε γρήγορα! Μην ξεχάσεις πως το διάστημα υποβολής βιογραφικών ξεκινά στις 12 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου.

Βήμα 2 – Αξιολόγηση Δεξιοτήτων: Αφού εξετάσουμε το βιογραφικό σου και βεβαιωθούμε πως πληρείς τις βασικές προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα, θα σε καλέσουμε να συμπληρώσεις online κάποιες ασκήσεις αξιολόγησης δεξιοτήτων (βασισμένες σε διαδραστικά παιχνίδια, tests λογικής και αφαιρετικής σκέψης), καθώς και να απαντήσεις σε ερωτήσεις ενός σύντομου video interview.

Βήμα 3 – Επαγγελματικό προφίλ & Συνέντευξη: Σε περίπτωση επιτυχίας του προηγούμενου σταδίου, θα ακολουθήσει συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου επαγγελματικής προσωπικότητας και η διεξαγωγή virtual (on line) συνέντευξης, ώστε να σε γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα!

Βήμα 4 – Virtual Workshop: Στη συνέχεια, εφόσον έχει κριθεί ότι περνάς σε αυτό το στάδιο επιλογής, θα κληθείς να λάβεις μέρος σε ένα ημερήσιο virtual workshop, το οποίο θα προσομοιώνει με μεγάλη ακρίβεια την καθημερινότητά σου στο UP ΤΙΤΑΝ Graduate Trainee Program. Θα έχεις τη δυνατότητα να μας δείξεις τις δεξιότητες και τις ιδέες σου μέσα από case studies, παρουσιάσεις και διαλόγους και παράλληλα θα γνωρίσεις σε πρώτο πρόσωπο και στελέχη της εταιρίας μας.

Βήμα 5 – Καλωσόρισες!: Εφόσον κρίθηκε θετική η αξιολόγησή σου μετά από τα παραπάνω στάδια, είσαι έτοιμος/η να ξεκινήσεις την πλήρη απασχόλησή σου σε διαφορετικά κέντρα δραστηριότητας της εταιρίας μας, με συνολική διάρκεια 12 μήνες. Θα σε καλωσορίσουμε και επίσημα στην ομάδα μας στις 16 Ιουνίου. Καλή αρχή λοιπόν!

 

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

 • Δομημένο πρόγραμμα καλωσορίσματος και εισαγωγής (welcoming & induction) των νεοπροσληφθέντων – Άμεση γνωριμία με τις δραστηριότητες και το παραγωγικό μοντέλο του Τιτάνα

 • Ενεργή συμμετοχή σε ομάδες των εργοστασίων τσιμέντου και σταδιακή ανάληψη ποικίλων έργων με σκοπό τη διεύρυνση των γνώσεων και ενίσχυση των ικανοτήτων σου

 • Ανάθεση τυπικών projects/assignments της σύγχρονης τσιμεντοβιομηχανίας για την απόκτηση πρακτικής εμπειρίας και την επίτευξη επιχειρησιακών αλλά και προσωποποιημένων στόχων

 • Εναλλαγή (rotation) σε διαφορετικά τμήματα/θέσεις στις περισσότερες επιχειρησιακές μονάδες εντός Ελλάδος, για απόκτηση συνολικής εικόνας

 • Ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων ως μέλος της ομάδας του Τιτάνα

 • Πρόγραμμα mentoring όπου θα καθοριστούν πλάνα ανάπτυξης για τον κάθε νέο μηχανικό για την περαιτέρω αξιοποίηση των γνώσεων σου στην επαγγελματική σου εξέλιξηελματική σου εξέλιξη

 • Τακτική αξιολόγηση και ανατροφοδότηση της απόδοσής σου 

 • Τακτική ανατροφοδότηση (feedback) και αξιολόγηση (appraisal) της απόδοσής σου σε όλη την διάρκεια του προγράμματος

Επιστροφή
Αλλαγή Ανάκληση Συγκατάθεσης Cookies