Βιωσιμότητα τοπικών κοινωνιών

Πολιτιστικό Κέντρο Ελευσίνας «Λεωνίδας Κανελλόπουλος»

Μαζί με τα εγκαίνια του έργου ηλεκτροφωτισμού του Αρχαιολογικού Χώρου της Ελευσίνας, έγινε και το επίσημο ξεκίνημα του Πολιτιστικού Κέντρου «Λεωνίδας Κανελλόπουλος», που ήταν μία ακόμη προσφορά μας στην πόλη της Ελευσίνας και τους πολίτες της.

Το Κέντρο στεγάζεται στην ανακαινισμένη «Οικία Πατρινού», ένα διώροφο παλαιοκλασικό κτίριο της δεκαετίας του ’30, το οποίο πήρε το όνομα του πρώτου ενοίκου του, του Τεχνικού Διευθυντή του πρώτου εργοστασίου μας στην Ελευσίνα, του αείμνηστου Ανδρέα Πατρινού.

Το Πολιτιστικό Κέντρο έχει έκταση 300 τ.μ., σε οικόπεδο 1.055 τ.μ., επί της οδού Δραγούμη 37.

Δική μας δέσμευση είναι να πραγματοποιείται, κάθε χρόνο, στο Κέντρο μία έκθεση με ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό χρακτήρα, σε συνεργασία με τον Δήμο Ελευσίνας και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής Ελευσίνας (Π.Α.Κ.Π.Π.Α.).

Επιστροφή

Δράσεις και Πρωτοβουλίες για τις Τοπικές Κοινωνίες

Αξιοποιούμε τις δικές μας δυνάμεις, πόρους και συνεργασίες για να δημιουργήσουμε βιώσιμη αξία σε κάθε στάδιο της δραστηριότητάς μας. Εστιάζουμε όχι μόνο στο τι κάνουμε, αλλά και στο πώς το κάνουμε, διασφαλίζοντας την ουσιαστική συμβολή μας προς τις τοπικές κοινωνίες.

Αλλαγή Ανάκληση Συγκατάθεσης Cookies