Βιωσιμότητα τοπικών κοινωνιών

Νέες εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας, με τη δική μας υπογραφή!

Όταν ο μεγάλος σεισμός του 1999 κατέστρεψε τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ελευσίνας, εμείς ήμασταν εκεί, προσφέροντας άμεσα τη βοήθειά μας.

Συγκεκριμένα, παραχωρήσαμε παρακείμενο οικόπεδό μας για την προσωρινή  στέγαση του Πυροσβεστικού Σταθμού, σε λυόμενες κατασκευές.

Παράλληλα, αναλάβαμε μία, ακόμα πιο σημαντική, δέσμευση: να συμβάλουμε στην ανέγερση νέων εγκαταστάσεων, που θα είναι αντάξιες της σπουδαίας κοινωνικής αποστολής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η δέσμευση αυτή υλοποιήθηκε χωρίς καθυστέρηση: αφού δωρίσαμε το οικόπεδο και εκπονήσαμε όλες τις απαραίτητες μελέτες, χρηματοδοτήσαμε την κατασκευή των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (1.350 τ.μ.), που περιλαμβάνουν διοικητήριο, αίθουσα επιχειρήσεων και συσκέψεων, αμαξοστάσιο, αποθήκες κ.ά.

Το έργο ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2005 και εγκαινιάστηκε επίσημα στις 30 Μαΐου από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Λεωνίδα Ευαγγελίδη, παρουσία πολλών εκπροσώπων των τοπικών αρχών.  

Στο τέλος της τελετής των εγκαινίων, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος επέδωσε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Τιτάνα, Ανδρέα Κανελλόπουλο και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας Πύραρχος Αθανάσιος Κότσιας, αναμνηστικό πυροσβεστικό πέλεκυ στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Τιτάνα, Δημήτρη Παπαλεξόπουλο.

Επιστροφή

Δράσεις και Πρωτοβουλίες για τις Τοπικές Κοινωνίες

Αξιοποιούμε τις δικές μας δυνάμεις, πόρους και συνεργασίες για να δημιουργήσουμε βιώσιμη αξία σε κάθε στάδιο της δραστηριότητάς μας. Εστιάζουμε όχι μόνο στο τι κάνουμε, αλλά και στο πώς το κάνουμε, διασφαλίζοντας την ουσιαστική συμβολή μας προς τις τοπικές κοινωνίες.

Αλλαγή Ανάκληση Συγκατάθεσης Cookies