Βιωσιμότητα τοπικών κοινωνιών

Χειροποίητες λιχουδιές για το «Φωτεινό Αστέρι»

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου του 2020, οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο Δρεπάνου, μαζί με μέλη των οικογενειών τους, ανέλαβαν με χαρά να μαγειρέψουν στις κουζίνες των σπιτιών τους για έναν πολύ καλό σκοπό! Συγκεκριμένα, ετοίμασαν 290 μερίδες ορεκτικών και κυρίως φαγητού, καθώς και γλυκά (κέικ, κουλουράκια, μελομακάρονα) και τα πρόσφεραν στο «Φωτεινό Αστέρι» – μια δομή Εθελοντικής Δράσης Ανθρωπιστικής Βοήθειας που εδρεύει στην Πάτρα και φροντίζει παιδιά τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και χρειάζονται ειδική περίθαλψη και διατροφή. Το εργοστάσιο από την πλευρά του ανέλαβε το κόστος για την αγορά των υλικών μαγειρικής, καθώς και τη μεταφορά των φαγητών.

Αποτελεί διαχρονική αρχή του Τιτάνα να επενδύει στην ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων του σε διάφορες εθελοντικές πρωτοβουλίες, που προάγουν τη συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες στις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται. Διοίκηση και εργαζόμενοι γινόμαστε συμ-μέτοχοι της προσπάθειας αυτής, υποστηρίζοντας με διάφορους τρόπους δράσεις που στοχεύουν στην προσφορά συμπαράστασης αλλά και χαράς, κυρίως στις περισσότερο ευάλωτες ομάδες των τοπικών πληθυσμών.

Αποδέκτες αυτών των πρωτοβουλιών είναι σύλλογοι και φορείς που προσφέρουν πολύτιμο έργο στην κοινωνία και στέκονται και ίδιοι αρωγοί σε ομάδες συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, υποστηρίζοντας τους ίδιους και τα μέλη των οικογενειών τους. Στο πνεύμα αυτό, το εργοστάσιο Δρεπάνου έχει αδιάλειπτη παράδοση προσφοράς σε τοπικούς φορείς, η οποία ποικίλει κάθε φορά ανάλογα με τις διαπιστωμένες ανάγκες και μπορεί να αφορά σε προσφορές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, σχολικών ειδών, παιχνιδιών, βιβλίων, χριστουγεννιάτικων και πασχαλινών δώρων κ.ά.

Μετά την παράδοση των γεμάτων αγάπη γευμάτων στο Φωτεινό Αστέρι, οι υπεύθυνοι της δομής μετέφεραν στους καταπληκτικούς μάγειρες το μεγάλο «ευχαριστώ» των παιδιών που φιλοξενεί.

 

Επιστροφή

Δράσεις και Πρωτοβουλίες για τις Τοπικές Κοινωνίες

Αξιοποιούμε τις δικές μας δυνάμεις, πόρους και συνεργασίες για να δημιουργήσουμε βιώσιμη αξία σε κάθε στάδιο της δραστηριότητάς μας. Εστιάζουμε όχι μόνο στο τι κάνουμε, αλλά και στο πώς το κάνουμε, διασφαλίζοντας την ουσιαστική συμβολή μας προς τις τοπικές κοινωνίες.

Αλλαγή Ανάκληση Συγκατάθεσης Cookies