Βιωσιμότητα τοπικών κοινωνιών

Kitesurf Festival - Ο ΤΙΤΑΝ στους αιθέρες

Ένα Σαββατοκύριακο, κάθε χρόνο, η “Παραλία των Αετών”, που γειτονεύει με το εργοστάσιό μας στο Δρέπανο, ανοίγει τα φτερά της και γίνεται το επίκεντρο μίας φαντασμαγορικής διοργάνωσης, στην οποία έχουμε τη χαρά και την τιμή να είμαστε Μεγάλοι Χορηγοί!

Το kitesurf, είναι ένα άθλημα που έγινε γνωστό τα τελευταία χρόνια και έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται.

Το “Kitesurf Festival” ενώνει θαρραλέους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό και διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Cape Drepano και το WBSF (Water Board Sports Festival), υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στόχος του αθλήματος είναι να αξιοποιήσουν οι αθλητές την κίνηση του σώματός τους και τη δύναμη του αέρα για να πραγματοποιούν πτήσεις και άλματα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, με τη βοήθεια της σανίδας και του πολύχρωμου αετού τους. Το πόσο ψηλά και εντυπωσιακά θα πετάξουν έχει να κάνει, μεταξύ άλλων, και με την εξοικείωσή τους με τα καιρικά φαινόμενα, καθώς ο άνεμος αποτελεί καθοριστικό παράγοντα.

Εμείς, ως Μεγάλοι Χορηγοί:

  • Έχουμε διαμορφώσει χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες μέσα στο εργοστάσιό μας.
  • Μεταφέρουμε, με ναυλωμένα μικρά λεωφορεία, τους συμμετέχοντες από το πάρκινγκ στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων.
  • Ενισχύουμε οικονομικά τη διοργάνωση.
  • Διαθέτουμε  κάδους απορριμμάτων και άλλες σχετικές διευκολύνσεις.

Το “Kitesurf Festival” συγκεντρώνει, κάθε χρόνο, μεγάλο ενδιαφέρον καθώς το συγκεκριμένο άθλημα προσφέρει συναρπαστικό θέαμα και άφθονη δράση.

Επιστροφή

Δράσεις και Πρωτοβουλίες για τις Τοπικές Κοινωνίες

Αξιοποιούμε τις δικές μας δυνάμεις, πόρους και συνεργασίες για να δημιουργήσουμε βιώσιμη αξία σε κάθε στάδιο της δραστηριότητάς μας. Εστιάζουμε όχι μόνο στο τι κάνουμε, αλλά και στο πώς το κάνουμε, διασφαλίζοντας την ουσιαστική συμβολή μας προς τις τοπικές κοινωνίες.

Αλλαγή Ανάκληση Συγκατάθεσης Cookies