Βιωσιμότητα τοπικών κοινωνιών

«Let’s Do It Greece» - Για μία πιο καθαρή Ελλάδα!

Σε μία εποχή που η χώρα μας, χάρη στις θάλασσες και τον ήλιο της, βρίσκεται στο επίκεντρο των τουριστικών προορισμών του κόσμου, είναι πολύ σημαντικό να μιλήσουμε ξανά για την τεράστια αξία που έχει το να διατηρούμε το περιβάλλον καθαρό.

Η καθαριότητα, βέβαια, δεν έχει να κάνει μόνο με την τουριστική προβολή μας αλλά, κυρίως, με την ανάγκη να σεβόμαστε και να προστατεύουμε το περιβάλλον, ώστε και εμείς να ζούμε στις κατάλληλες συνθήκες, αλλά και να διευκολύνουμε την ανάπτυξη των έμβιων όντων και της βλάστησης, η οποία απειλείται από την ανθρώπινη «μόλυνση».

Με αυτό το σκεπτικό, στηρίζουμε σταθερά  τη μεγαλύτερη, παγκοσμίως, εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού «Let’sDoItWorld», συμμετέχοντας με εθελοντές εργαζόμενους και υλικοτεχνική υποστήριξη  στην αντίστοιχη πανελλήνια εκστρατεία «Let’sDoItGreece - Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα» σε Ελευσίνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Από το 2011 που ξεκίνησε ο θεσμός, βρισκόμαστε στο πλευρό διοργανωτών και εθελοντών, ενώ, ως Εθνικοί Υποστηρικτές της πρωτοβουλίας, στηρίξαμε την ανάπτυξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία ενώνει τους εθελοντές σε όλη την Ελλάδα και αναδεικνύει τις δράσεις εθελοντικών ομάδων, σχολείων, συλλόγων και φορέων (http://letsdoitgreece.org).

Επιστροφή

Δράσεις και Πρωτοβουλίες για τις Τοπικές Κοινωνίες

Αξιοποιούμε τις δικές μας δυνάμεις, πόρους και συνεργασίες για να δημιουργήσουμε βιώσιμη αξία σε κάθε στάδιο της δραστηριότητάς μας. Εστιάζουμε όχι μόνο στο τι κάνουμε, αλλά και στο πώς το κάνουμε, διασφαλίζοντας την ουσιαστική συμβολή μας προς τις τοπικές κοινωνίες.

Αλλαγή Ανάκληση Συγκατάθεσης Cookies